Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ντυμένος «Πρωτογενές Πλεόνασμα», στη ΔΕΘ ο Σαμαράς!

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού φέτος στη ΔΕΘ, έκλεψε τις εντυπώσεις...
του Νίκου Ζαχαριάδη
 Σε μια προσπάθεια να τονώσει το κλίμα εμπιστοσύνης στην Ελληνική Οικονομία και να στείλει σε όλους το μήνυμα ότι «μόνο αυτός μπορεί», ο Πρωθυπουργός έκανε εμφάνιση εμπνευσμένη από γνωστή διαφήμιση της εποχής!
Η εμφάνιση του πρωθυπουργού φέτος στη ΔΕΘ, έκλεψε τις εντυπώσεις...
Ως «Τζάνγκο, Ο Εκδικητής Της Οικονομίας» με το πρωτογενές πλεόνασμα, θέλησε να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς και να παρελάσει έτσι στους κεντρικούς δρόμους, ώστε να δώσει ελπίδα στους υποδουλωμένους οικονομικά Έλληνες.
Η εμφάνιση αυτή του πρωθυπουργού, βασισμένη στη γνωστή διαφήμιση του «Τζάμπο», αποτελεί μια ιδέα του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου, που θεωρεί ότι με μια οικεία εικόνα για το κοινό, μπορεί να «πει» πολλά περισσότερα από όσα θα έλεγε με συνεντεύξεις Τύπου και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες.
Σύμφωνα πάντως με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, για λόγους ασφαλείας, ο πρωθυπουργός δεν θα χρησιμοποιήσει τελικά τα πιστόλια που πηγαίνουν με τη στολή και τον ρόλο, για λόγους ασφαλείας, δεδομένου ότι έχει προϊστορία στα «ατυχήματα».   

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...