Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Βενιζέλος δηλώνει «παρών» για συγκυβέρνηση με τη Μέρκελ!

του- Νίκου Ζαχαριάδη
 Στη διάθεση της Γερμανίδας Kαγκελαρίου, έκανε γνωστό ότι θέτει τον εαυτό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση που τελικά δεν κατακτήσει την αυτοδυναμία και χρειαστεί να σχηματίσει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας
Έτοιμος να προσπαθήσει να κάνει διεθνή καριέρα, φαίνεται να είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως φάνηκε από την ξεαφνική εμφάνισή του πίσω από την Γερμανίδα Καγκελάριο, την ώρα που εκείνη πανηγύριζε τη νίκη της. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, σταμάτησε στο Βερολίνο καθ’ οδόν προς Αθήνα για να συγχαρεί (και ίσως να παρασημοφορήσει…) την γερμανίδα καγκελάριο και να της κάνει γνωστό ότι είναι «παρών» στην «επόμενη μέρα της Γερμανίας».
«Η πείρα μου σε προγραμματικές συμφωνίες και συγκυβερνήσεις μπορεί να σας φανή χρήσιμη», δήλωσε ο πρόδρος του ΠΑΣΟΚ, μπορστά σε μια Άγκελα Μέρκελ που περίμενε να τελειώσει για να βγάλει τον νικητήριο λόγο της.
 Επίσης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μαζί της, εκτός από τον ίδιο, συντάσσεται και ολόκληρη η ευρωπαϊκή κεντροαριστερά, της οποίας έχει πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...