Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πενταετή χορηγία από τη Siemens στη φανέλα της ΝΔ εγγυήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με δυνατό πακέτο χορηγιών κατεβαίνει στην μάχη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συμφωνία που θα υπογραφεί σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να γεμίσει τα ταμεία του κόμματος, ωστόσο λεπτομέρειες για το ύψος της χορηγίας δεν έγιναν γνωστές.
Η χορηγία θεωρείται δυνατό χαρτί για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς οι συνεχείς αποτυχίες σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν φέρει σε δεινή οικονομική κατάσταση το κόμμα.
Την κίνηση αυτή στηρίζει και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν ιδιόκτητης του Ολυμπιακό είχε έρθει εντελώς τυχαία μια πρόταση από τη Siemens. Από τη μέρα που τη δεχτήκαμε, δεν έχουν σταματήσει να έρχονται οι επιτυχίες. Μεγάλοι γουρλήδες». Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε δώρο στον Κυριάκο και μια φανέλα του Ολυμπιακού με τη χορηγία της Siemens και τις υπογραφές όλων των παικτών της τότε ομάδας αλλά και του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, όμως οι προτάσεις τους δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 Η πλευρά Τζιτζικώστα υποσχέθηκε πως θα μειώσει την τιμή της μπουγάτσας, ενώ ο κ. Μεϊμεράκης θα προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια σε ουζερι, τσιμπουράδικα και κομπολογάδικα.

ΑΠΟ - .tokoulouri.com

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά καυσοξύλων με το κυβικό! - τα καυσόξυλα πωλούνται βάζει όγκου και όχι βάσει βάρους.- Πόσα κυβικά είναι ένας τόνος; Πόσα κιλά είναι ένα κυβικό μέτρο;

«Έξυπνη παρακολούθηση» πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα»

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *